Matchpoint
compare_arrows0

Termeni si conditii

 • TERMENI ŞI CONDIŢII MATCHPOINT


  MATCHPOINT acordă o atenţie deosebită bunei relaţionări cu clienţii, potenţialii clienţi şi vizitatorii platformelor noastre digitale, de aceea, lucrăm permanent la îmbunătăţirea serviciilor şi activităţilor pe care le desfăşurăm, precum şi la conturarea de parteneriate durabile cu fiecare client în parte.

  Prin intermediul prezentului document, ne luăm angajamentul de a expune şi explică intr-un mod transparent termenii şi condiţiile aplicative în procesul de utilizare a Website-ului www.matchpoint.com.ro.


  CE SERVICII OFERIM?

  Website-ul www.matchpoint.com.ro este o platformă online cu specific informativ şi de rezervare, prin care orice utilizator, vizitator, client sau potenţial client, poate obţine informaţii despre companie, serviciile prestate de companie, îşi poate creat cont de utilizator individual şi poate crea una sau mai multe rezervări pentru diverse terenuri de tenis din Bucureşti.

  Scopul principal al serviciilor pe care le oferim este acela de a facilita procesului de căutare, identificare şi alegere pentru utilizator şi concomitent, acela de a îndemna consumatorii către mişcare şi desfăşurarea de noi activităţi de petrecerea a timpului liber. Ne dedicăm atât pasionaţilor de tenis, cât şi profesioniştilor în domeniu.


  DREPTURILE NOASTRE

  Acest website aparţine societăţii MATCHPOINT TENNIS S.R.L., cu sediul social în Bucureşti Sectorul 6, Str. Valea Călugărească Nr. 8, Bloc 7, Scara E, Apartament 62, nr. inregistrare J40/12401/2018, cod fiscal 39813211, toate aspectele ce ţin de conţinutul text sau grafic, marcă, design, slogan şi alte materiale de natură promoţională sau comercială (fotografii, video-uri, bannere, broşuri, materiale informative), ce pot fi regăsite pe acest website sunt deţinute exclusiv în proprietatea MATCHPOINT TENNIS S.R.L. şi sunt protejate de drepturile ce ni se cuvin, în conformitate cu legislaţia existentă în vigoare: drepturi de autor, dreptul la propria imagine şi dreptul la proprietate intelectuală.

  Orice reproducere, în manieră digitală, grafică sau pe hârtie, a oricărui element existent pe website-ul www.matchpoint.com.ro, ce are ca scop utilizarea acestora în scop comercial, publicitar sau în oricare alt scop care contravine reglementărilor legale proprietatea individuală, este strict interzisă. Doar noi, MATCHPOINT TENNIS S.R.L, putem autoriza reproducerea anumitor materiale existente pe site, doar dacă acestea urmează a fi utilizate în scop exclusiv personal şi doar cu consimţământul administratorilor acestui website.

  MATCHPOINT are statutul de marcă înregistrată, fiind deţinută exclusiv de MATCHPOINT TENNIS S.R.L, acest lucru conferindu-i protecţie sub drepturile prevăzute în reglementările legislative privind protecţia mărcilor înregistrate.

  Domeniul www.matchpoint.com.ro este deţinut şi administrat exclusiv de MATCHPOINT TENNIS S.R.L, fiind protejat, conform legislaţiei privind domeniile. Orice reproducere, utilizare, imitare, folosire a elementelor acestei mărci, precum şi a denumirii acesteia, fără obţinerea unei autorizaţii prealabile din partea MATCHPOINT TENNIS S.R.L, este strict interzisă de legislaţia în vigoare. De asemenea, este interzisă reproducerea parţială sau integrală a acestui website, fără acordul în prealabil şi scris al MATCHPOINT TENNIS S.R.L. MATCHPOINT îşi rezervă dreptul de a face orice modificări în conţinutul, designul şi modul de funcţionare a website-ului fără a avea obligaţia de a anunţa utilizatorii despre acestea.

   În plus, MATCHPOINT poate oricând suspenda, modifica sau întrerupe prestarea serviciilor disponibile prin intermediul acestui website, fără a avea obligaţia de a transmite o notificare utilizatorilor despre aceste aspecte.


  PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  MATCHPOINT TENNIS S.R.L este operator autorizat de prelucrare a datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale europene, certificând respectarea drepturilor conferite de GDPR privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

  MATCHPOINT este răspunzătoare pentru colectarea, stocarea şi procesarea datelor tale personale şi îşi ia angajamentul de a respecta confidenţialitatea tuturor informaţiilor stocate. Pentru mai multe informaţii privind prelucrarea datelor cu caracter va rugam sa accesati Politica de confidentialitate Matchpoint.


  LITIGII

  În momentul accesării acestui website, utilizatorul acceptă şi îşi asumă integral termenii si condiţiile de utilizare ale acestuia, descrise în prezentul document, precum şi consecinţele individuale generate de efectuarea eventualelor acţiuni pe acest website.

  Atât drepturile şi obligaţiile administratorului acestui website, cât şi drepturile şi obligaţiile deţinute de vizitatorii acestuia sunt prevăzute şi conforme cu legislaţia existenţa în vigoare în România. Orice neînţelegeri sau litigii ce pot apărea în ceea ce priveşte conţinutul, accesul, scopul sau funcţionalităţile acestui website, vor fi guvernate de legea romană. În condiţiile apariţiei acestor neînţelegeri între utilizator şi companie, acestea vor fi gestionate şi soluţionate, fie pe cale amiabilă, dacă acest lucru este posibil, fie în instanţă, conform legislaţiei în vigoare.


  DISPOZIŢII FINALE

  Informaţiile expuse prin intermediul acestui website au caracter pur informativ, neputând fi considerate acţiuni de ofertare sau contractare. Nicio acţiune întreprinsă de utilizator pe acest website nu poate da naştere, fără consimţământul obţinut în prealabil din partea acestuia, la obligaţii de natură contractuală. MATCHPOINT îşi rezervă dreptul de a modifica oricând Termenii şi Condiţiile acestui website, fără a avea obligaţia de a transmite notificări către utilizatorii existenţi ai acestuia. Eventualele modificări vor avea ca principal scop îmbunatăţirea serviciilor noastre, a modalităţilor de relaţionare şi funcţionare a site-ului, precum şi a experienţei online a utilizatorilor. În acest sens, vă invităm să consultaţi periodic prezentul document, pentru a rămâne la curent cu cele mai noi actualizări.


  CONTACTAŢI-NE!

  Dacă aveţi observaţii, sugestii, sesizări său întrebări legate de conţinutul acestei pagini, de procesul de funcţionare a site-ului sau de serviciile pe care vi le punem la dispoziţie prin intermediu platformei noastre digitale, vă invităm să ne contactaţi fie la numărul de Telefon 0749744489, fie la adresa de e-mail sever.calit@webark.ro. De asemenea, ne puteţi transmite şi solicitări scrise, la adresa Str. Valea Călugărească Nr. 8, Bloc 7, Scara E, Apartament 62, Bucureşti, Sectorul 6.